optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Ochelari de soare pentru copii

Blog Optica Vista



APR
01

Ochelari de soare pentru copii

0 comentarii

Ochelari de soare pentru copiiSe vorbeste foarte mult despre efectul nociv al radiatiilor ultraviolete asupra pielii si atunci cand mergem la plaja toti utilizam creme cu factor de protectie cat mai mare.

Dar ochii ...? Oare ei nu necesita protectie ...?

Din experienta profesionistilor in domeniu am aflat ca expunerea la radiatiile ultraviolete UVA si UVB are efect cumulativ iar pe termen lung contribuie la dezvoltarea cataractei, a pterigionului, a unor afectiuni retiniene si a unor tumori oculare.

 

Copii si adolescentii sunt in mod special expusi efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete pentru ca ei petrec cel mai mult timp in aer liber. Se estimeaza ca 80% din cantitatea de ultraviolete la care este expus ochiul uman este atinsa pana la varsta de 18 ani.

 

Pentru copii care poarta ochelari de vedere, se poate opta pentru o pereche de ochelari de soare cu dioptrii, pentru restul copiilor va invitam sa alegeti o pereche de ochelari de soare!

 

Nu toti ochelarii de soare asigura aceeasi protectie impotriva radiatiilor ultraviolete. Lentilele inchise la culoare fara filtre speciale de protectie la UV, doar “pacalesc” ochii dandu-le o falsa senzatie de protectie, de aceea este recomandabil sa achizitionati ochelari de soare doar din magazinele specializate. Orice ochelar de soare trebuie sa asigure o protectie de 100% impotriva radiatiilor ultaviolete. Chiar daca poarta ochelari de soare cu protectie totala, copii trebuie sa stie ca nu au voie sa priveasca spre soare.

Nu toti copiii accepta sa poarte ochelari de soare, mai ales cand sunt foarte mici. Pentru a-i incuraja va recomandam sa alegeti rame multicolore,  sau cu personajul preferat din desenele animate. Ochelarii de soare pentru copii din colectia Disney sunt alegerea potrivita pentru copiii mici si foarte mici.

 

ochelari de soare pentru copii colectia Disney

 

Ochelari de soare Disney  -  20 % REDUCERE

Ochelari de soare Disney

 

 

 

Unele modele sunt prevazute cu o banda elastica pentru a fixa ochelarul pe capul copilului.

 

 

 

Va recomandam sa alegeti o pereche de ochelari de soare cu lentile cat mai mari pentru a proteja cat mai bine ochii copilului. Daca combinati ochelarii de soare cu o sapca sau cu o palarie, atunci protectia este maxima!

 

Ochelari de soare Via Roma  -  20 % REDUCERE

Ochelari de soare Via RomaOchelari de soare Via Roma

 

Nu uitati ca orice copil doreste sa fie asemenea adultilor! Daca parintii poarta ochelarii de soare cu regularitate si copii le vor urma exemplul. Cumparandu-le copiilor ochelari de soare inca din primii ani de viata, le veti forma obisnuinta de a-i purta in viitor.

 

Cei care au citit acest articol au fost interesati si de:

 

 



Comentarii (0)



Acest articol nu are comentarii.

Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, 2023, , cel, obst, ochelari de soare, ??????, Proclear, Ochelari de soare polarizati, Ochelari de vedere, ????, ?????????, Ochelari de soare, lentile de contact, Givenchy, ochelari de vedere, ????????, anaf, Ca, 12, Ochelari de soare Polaroid, ???????, eu, A, ANAF, m


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.