optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Programari

Tel. fix: 0256 294 000


Program

De Luni pana Vineri
intre orele 9 si 20.
Sambata si Duminica inchis.


Posta electronica

office@optica-vista.ro
comenzi@optica-vista.ro


Adresa

Str. Romulus nr. 41
Timisoara 300203


Pe harta

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Datele personale furnizate de catre utilizatori sunt confidentiale, de aceea Optica Vista se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri sau in scopul informarii utilizatorilor prin serviciul de newsletter.

S.C. Optica Vista SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.optica-vista.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, fiind inregistrata sub nr. 17655 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Optica Vista are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:

  •  pentru a va confirma produsele pe care le-ati achizitionat in sistem online si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse (termene de livrare, epuizarea stocului etc.);
  • pentru intocmirea facturii si a documentelor necesare pentru transport;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor;
  • transmiterea de informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, email, newsletter sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele si serviciile Optica Vista;
  • inregistrarea dumneavoastra ca membru in programe de fidelizare;
  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

Sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele cerute prin completarea formularului de comanda, acestea fiind necesare serviciului de contabilitate pentru intocmirea facturii si a documentelor pentru transport. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Optica Vista strict pentru uzul relatiei de afaceri si sunt comunicate doar colaboratorilor sai ce presteaza activitatea de transport a produselor comandate la adresa de livrare furnizata de catre dumneavoastra.

Optica Vista isi rezerva dreptul de a comunica date cu caracter personal autoritatilor in drept, date solicitate in scopul oricaror verificari justificate in baza legii.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de: dreptul la informare, dreptul de acces la date cu caracter personal, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la: S.C. Optica Vista SRL, Timisoara str. Romulus nr. 41, Seviciul Vanzari Online.

 

Daca datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 Daca doriti sa ramaneti in baza noastra de date pentru a beneficia de produsele sau serviciile noastre, dar nu mai doriti sa primiti newsletterul nostru, va puteti dezabona aici, sau utilizand linkul din partea de jos a newsletterului primit prin email.

 

Orice informatie furnizata reprezinta acceptul dumneavoastra ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de catre Optica Vista in conformitate cu scopurile mentionate.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate aveti posibilitatea sa nu ni le furnizati.

 

Versiune actualizata in 1.11.2010.

telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: ricin, replay, condus, lentile de contact, Ochelari de condus, MIRAFLEX, titan, toc, adrusen, Solano, Vivo, medic, consultatie, Lentile , vivo, pure, miraflex, maculopatie, Ochelari pentru condus, medici, paloma picasso, noapte, Silhouette, polo, ochelari de soare cu dioptrii, Lentile colorate, preturi, minima, silhouette, soflens, Dioptrie sferica, Otilia branzan, lentile colorate, pret, CAS, ambliopie, Otilia Brinzan, rame, Toc, givenchy, New baby 2, purevision, ultim, solano


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.