optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Lentilele de contact imbunatatesc performanta sportivilor

Blog Optica Vista



DEC
15

Lentilele de contact imbunatatesc performanta sportivilor

2 comentarii

Lentilele de contact si sportulFie ca sunteti atlet olimpic in apogeul carierei sau pur si simplu va place sa mergeti sa alergati din cand in cand, lentilele de contact va pot asigura acuitatea vizuala maxima si libertate de miscare fara inconvenientele ochelarilor.

 

Atunci cand practicati activitati sportive este important sa vedeti bine, pentru a obtine performante maxime, fie ca este vorba sau nu de o competitie. Lentilele de contact pot imbunatati performanta pentru ca:

  • Asigura o acuitate vizuala periferica si laterala mai buna decat ochelarii.
  • Nu exista nici un obstacol intre dumneavoastra si obiectivul propus, lentilele nu se murdaresc si nu se aburesc.
  • Lentilele de contact asigura o vedere buna, stabila si pot fi purtate sub masti, sub ochelarii sau castile de protectie.
  • Nu trebuie sa va faceti griji ca vor cadea sau aluneca atunci cand va miscati sau transpirati.
  • Lentilele de contact asigura perceperea reala a dimensiunilor, ceea ce inseamna ca imaginea nu este distorsionata din punctul de vedere al dimensiunii sau formei.

 

Nu subestimati o problema de vedere chiar daca o considerati nesemnificativa! Ochii dumneavoastra pot avea de suferit si, in consecinta, performantele sportive vor avea de suferit. Corectarea optima a vederii este esentiala, la fel si examinarile oftalmologice periodice!



Comentarii (2)



Andreea Negulescu spune
30-05-2016
06:25 pm

Chiar sunt un lucru bun, insa cu atentie, respectand indicatiile cu privire la timpul de purtare, la modul de curatare, la solutiile de ingrijire, iar daca pretul ne ajuta, <a href="https://www.optilen.ro">atunci lentilele ieftine</a> si de calitate reprezinta viitorul pentru cat mai multi ochi,

SySlcHZcO spune
03-02-2013
03:27 am

Port Air Optix de vreo 7-8 ani. Le pun dimineata si le scot seara, ma impac excleent cu ele insa de ceva vreme mi-a incoltit o idee in cap legata de operatie insa nu stiu. Era vorba aia operatia ramane operatie insa din ce-am citit medicina a progresat si-n domeniul asta Revenind la lentile costa ~100 lei cutia (in cutie sunt 3 lentile), medicul producatorul recomanda 30 de purtari eu le tin in jur de o luna jumatate doua, in general pana simt ca imi creaza disconfort sau nu vad cum ar trebui. Singura problema care o vad e legata de pc la ochelari am pelicula aia anti nustiucum care imi mai protejeaza ochii, la lentile nu stiu sa aiba asa ceva Oricum analizand toate argumentele pro vs contra clar e mult mai misto cu lentile. La vremea cand m`am decis sa le incerc aveam vreo 18 ani si primul avantaj era ca pot trage cu ochiul dupa fete fara sa trebuiasca sa intorc tot capul )Toate cele bune!




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: , 2024, 2023, Vivo, look, prada, miraflex, 9, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.