optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Concurs Facebook: Alegi si castigi!

Blog Optica Vista



OCT
06

Concurs Facebook: Alegi si castigi!

6 comentarii

Concurs Facebook1. MODUL DE DESFASURARE

•         Pentru inscrierea in concurs trebuie sa intrati pe contul de Facebook OpticaVista si sa dati „Like”.

•         Alegeti de pe site-ul www.optica-vista.ro, lentilele de contact care vi se potrivesc

•         Postati pe peretele paginii Facebook Optica Vista: http://www.facebook.com/OpticaVista, link-ul produsului ales, iar la descriere mentionati numele participantului

•         Strangeti cele mai multe voturi (1 vot = 1 like) si castigati!

•         Votul poate fi acordat doar de catre cei care au dat Like Optica Vista.

•         Participantii pot inscrie in concurs o singura postare

•         Postarea cu cele mai multe like-uri este desemnata castigatoare

•         Perioada de desfasurare este 06.10.2012 - 06.11.2012. Concursul se incheie in data de 06.11.2012 la ora 00:00.

•         Castigatorul va fi anuntat in 07.11.2012, fiind desemnat in prezenta unei comisii formata din angajatii Optica Vista. Numele acestuia va fi afisat pe contul oficial de Facebook Optica Vista.

•        Premiul acordat va fi reprezentat de cutia de lentile de contact(1 buc), care va detine cele mai multe voturi

 

Concurs Facebook

 

2. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului „Magazinul online www.optica-vista.ro te premiaza!” este S.C. OPTICA VISTA SRL, cu punct de lucru in Timisoara, str. Romulus, nr 41, Judet Timis, inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J35/338/2010, CUI RO26587210, cont IBAN: RO17INGB0000999901849328.

Concursul se va desfasura conform prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile în Romania.

 

3. LOCUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei urmand a fi difuzat pe website-ul www.optica-vista.ro si pe contul oficial de Facebook Optica Vista.

 

4. DURATA CONCURSULUI

Concursul se va desfasura incepand cu data de 06.10.2012 pana la data 06.11.2012 ora 00:00 inclusiv.

 

5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La concursul „Alege premiul preferat!” poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii concursului si are o adresa de email valida si care nu a mai castigat la un concurs organizat de Optica Vista in ultimele 24 luni.

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, participantii utilizatori isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitatile de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la preluarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul de informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

NU pot participa la campanie agajatii societatii organizatoare, S.C Optica Vista S.R.L , sotul/sotia sau rudele de gradul I ale acestora (parinti, copii).

NU pot participa la campanie si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau pesoanele fizice autorizate (PFA), precum si persoanele fizice cu varsta sub 18 ani sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Organizatorul isi va rezeva dreptul de a modifica prezentul Regulament cu conditia anuntarii modificarilor pe www.optica-vista.ro

Trimiterea fotografiilor si participarea la concurs presupun ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor. 

 

 6. ACORDAREA PREMIULUI

Castigatorul va fi anuntat in data de 07.11.2012. Numele acestuia va fi afisat pe contul oficial de Facebook Optica Vista.

Premiul Concursului trebuie sa fie revendicat in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 31 decembrie 2012, in caz contrar premiul nemaifiind datorat de catre Organizator.

Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a trimite Organizatorului pe adresa de email: marketing@optica-vista.ro o fotografie recenta si datele necesare identificarii si livrarii premiului: o copie dupa buletin, adresa de livrare si  un numar de telefon. Pentru a primi premiul:

  • castigatorii trebuie sa intre pe site-ul www.optica-vista.ro
  • sa isi faca cont si sa adauge in cosul de cumparaturi premiul care se va acorda
  • se urmeaza pasii necesari unei plasari de comanda, iar la ultimul pas, in categoria observatii se mentioneaza „Castigator concurs Optica Vista” si codul de castigator primit de la Optica Vista, apoi se trimite comanda.

Numele declarat la inscrierea in concurs trebuie sa fie acelasi cu cel din actul de identitate.

Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.

Numele si fotografia vor fi postate pe site-ul www.optica-vista.ro si pe contul oficial de Facebook Optica Vista.

Prin acceptarea premiului oferit de catre Organizator castigatorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator in materiale in format electronic, tiparite, audio sau video fara ca acesta (castigatorul) sa emita pretentii financiare impotriva organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni.

Intrarea in posesia premiului se poate realiza prin urmatoarele metode: prin deplasarea la punctul de lucru Optica Vista sau prin curierat.

In cadrul acestei campanii, nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia in bani sau alte obiecte. Identitatea castigatorului si valoarea premiului nu se pot transmite unei terte persoane. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Premiul va fi acordat castigatorului cu conditia ca aceasta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.



Comentarii (6)



1EEFhYBY spune
08-05-2016
10:37 pm

I love how you end this arcleit. But is the part about the Lenin statue true? It sounds like one of the famous pictures I've seen of him. Pretty ominious just in print. http://jhbttams.com [url=http://bkaiomtip.com]bkaiomtip[/url] [link=http://lcbrxjzcu.com]lcbrxjzcu[/link]

1EEFhYBY spune
08-05-2016
10:37 pm

I love how you end this arcleit. But is the part about the Lenin statue true? It sounds like one of the famous pictures I've seen of him. Pretty ominious just in print. http://jhbttams.com [url=http://bkaiomtip.com]bkaiomtip[/url] [link=http://lcbrxjzcu.com]lcbrxjzcu[/link]

0sPXhyXb spune
08-05-2016
05:13 pm

I would love to win because I have been trying to learn as much as possible about <a href="http://mdihwz.com">WodePrrss.</a> I currently have 2 blogs and I listen to tons of podcasts and I&#8217;m trying to apply everything I learn. I would really love to get the hands on training that I need. This prize would make my year because I cannot afford the fee.

Jpe41QUb spune
08-05-2016
04:03 am

a empresa onde trabalho nao pagou o 10ter°Âceiro ainda ,e alega que nao pagara com multa pq a primeira parcela foi paga em novembro por favor me ajuda &#8230;o que devo fazer ?

N8LNUsUr spune
08-05-2016
03:27 am

I have seen lots of anti-global warming videos (either by or supporting leading authorities in this area (even people high up in greenpeace dont support huesa-cnuamd global warming)) and if you go back millions of years we are actually a lot colder than the earth has been, the temperature tends to go Warm, then Ice Age, than warm then ice age (note these changes happen over many years). Al Gore is just trying to get votes by pretending to care.

CIUNGAN BOBES GHEORGHINA spune
08-10-2012
10:48 am

DORESC SA PARTICIP SI EU LA CONCURSUL ORGANIZAT DE DVS




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: ochelari de soare polarizati, 2024, 2023, , cel, obst, ochelari de soare, ??????, Proclear, Ochelari de soare polarizati, Ochelari de vedere, ????, ?????????, Ochelari de soare, lentile de contact, Givenchy, ochelari de vedere, ????????, anaf, Ca, 12, Ochelari de soare Polaroid, ???????, eu, A, ANAF


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.