optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Cum se pot cumpara lentilele de contact colorate

Blog Optica Vista



DEC
05

Cum se pot cumpara lentilele de contact colorate

4 comentarii

lentile de contact colorateIn ultimul timp am remarcat o cerere din ce in ce mai mare pentru lentilele de contact colorate. Sunt interesate de acest tip de lentile de contact nu doar persoanele ce au nevoie de dioptrii pentru corectia vederii ci si persoane ce doresc utilizarea lentilelor de contact colorate in scop cosmetic.

Este bine de stiut ca indiferent daca aveti probleme de vedere sau doriti purtarea lentilelor de contact doar pentru schimbarea culorii ochilor, inainte de a comanda acest tip de lentile este necesar un consult oftalmologic complet. In timpul consultului oftalmologic se va constata starea de sanatate a ochiului si se va determina modul de adaptare a lentilei de contact pe ochi.

Tot cu aceasta ocazie in cabinetele de optica specializate veti avea posibilitatea de a discuta cu personalul medical si de a alege tipul de lentila de contact ce vi se potriveste cel mai bine luand in considerare stilul de viata, personalitatea dumneavoastra si nu in ultimul rand factorul estetic.

In functie de aspectul pe care il dau ochilor lentilele de contact colorate pot fi:

  •  Lentile de contact nuantatoare: acest tip de  lentile de contact sunt special concepute pentru a imbunatatii culoarea naturala a ochilor, deci sunt recomandate celor care vor sa obtina o culoare mai intensa decat culoarea originala. Nu sunt recomandate persoanelor cu ochii inchisi la culoare cum ar fi maro inchis sau negru.

  • Lentile de contact opace: acest tip de lentile de contact pot schimba complet culoarea ochilor indiferent de culoarea initiala, daca aceasta este deschisa sau inchisa. Au insa dezavantajul ca atunci cand se misca pot acoperi pupila si astfel pot impiedica vederea.

Pot schimba aspectul ochilor si lentilele de contact efect special; ele sunt lentile cu un design in diferite modele special concepute pentru a fi purtate pe scena, in club sau pentru a completa costumul de Halloween.

Lentilele de contact colorate pot fi inlocuite la 2 saptamani sau la 1 luna in functie de recomandarile producatorilor insa in ambele variante se recomanda purtarea in timpul zilei si depozitarea lor in casetele de pastrare peste noapte.

Deoarece un numar mare de persoane se tem de posibilele complicatii asociate cu purtarea lentilelor de contact, cred ca este utila precizarea ca lentilele de contact sunt dispozitive medicale ce pot fi utilizate in conditii de siguranta pentru ochi atata timp cat sunt respectate controalele oftalmologice, normele de igiena, frecventa de inlocuire si solutiile de intretinere recomandate.



Comentarii (4)



nikoleta stafi spune
12-05-2016
05:47 pm

vreau lentile albastre si rosii cum pot sa le procur si la ce pret sunt ele

Angi spune
30-04-2011
05:33 pm

Am fost la Optica Vista si am cumparat lentile de contact colorate. Sunt foarte multumita de calitatea seviciilor medicale si de produsele achizitionate sub indrumarea consultantilor. Felicitari pentru deschiderea primului magazin de optica online cu sediul in Timisoara!

andreea spune
22-12-2010
09:43 am

Si eu vreau sa imi iau lentile de contact cosmetice colorate. Voiam sa mi le comand direct de pe net, insa acum cred ca cel mai bine este sa merg mai intai la un consult oftalmologic si apoi in functie de ce mi se recomanda sa mi le achizitionez. Dupa aceea o sa le comand online, mai ales ca vad ca aveti transport gratuit in Timisoara si preturile sunt super ok.

anca27 spune
22-12-2010
09:38 am

Super articolul. Informatiile sunt foarte utile, mai ales ca pe diverse forumuri sunt fel si fel de pareri.




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: , 2023, Vivo, look, 2024, prada, miraflex, 9, miraflex , Nettacin


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.