optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2021
»  2020

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari »


1

Bold Angela

Care sunt cele mai bune lentile pentru copii ? Fetita mea poarta ochelari de aproximativ 2 ani. Toate lentilele achizitionate pana acum s-au degradat foarte repede!

consultant optica spune
29-11-2010
01:15 pm

In cazul copiilor sunt necesare lentile rezistente la impact, care nu se sparg cu usurinta putind provoca raniri ale ochilor prin fragmentele rezultate (ca in cazul lentilelor din sticla de exemplu). De aceea recomandam lentile din plastic sau policarbonat tratate cu un strat de durificare ce le face foarte rezistente la zgariere.
In acelasi timp, aceste materiale asigura o greutate scazuta a lentilelor (cu pana la 50% mai usoare decat cele din sticla) ceea ce confera un confort sporit la purtare. Pentru a avea siguranta achizitiei unor lentile de calitate recomandam cumpararea unor lentile care poseda certificat de garantie din partea producatorului (in general de 1 an sau mai mult) chiar daca acest fapt va ridica putin costurile.

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: Operatie, vivo, Orjelet, H1n1, look, medici, Lentile colorate, Givenchy, Fila, Condus, add power, OTILIA, miraflex, condus, air optix, biotrue, care, 142, prada, h1n1, Bausch, Biofinity, Renu, biofinity, Medic, Armani, Via roma, ochelari pentru condus, west, Reni, titan, Toc, fotoreceptorii, silhouette, Cardin, Pierre Cardin, Cavalli, 6781, miraflex , elle, Vivo


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.