optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2024
»  2023

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari »


2

Biro Cynthia

Buna ziua! As vrea sa imi fac lentile de contact si vreau sa stiu daca este posibil in cazul meu(am 18 ani). Am miopie: la ochiul drept am sfera -0.50, cilindru -0.75 si ax 180 de grade; la ochiul stang am doar cilindru -0,50 si ax 180 de grade. M-am uitat la ce fel de lentile de contact aveti si m-ar interesa niste lentile pentru 1 an daca este posibil(daca nu atunci as vrea din acelea pentru 1 luna cu 6 lentile intr-o cutie). Am citit si despre intretinerea lentilelor de un an si am vazut ca le trebuie deproteinizare enzimatica. As vrea sa stiu in ce consta aceasta deproteinizare enzimatica? Va multumesc anticipat.





Romanescu Cornelia spune
27-11-2013
09:56 pm

Buna seara!Am 24 de ani,de aproximaiv 3 ani nu prea vad la distanta(sa citesc la tv),acum o saptamana am fost la control si mi-a spus la trebuie sa port ochelari,la ochiul drept 0.75 iar la cel stang 0.50.D-na doctor mi-a spus k nu trebuie sa-i port in permanenta,doar la nevoie.Mi-a spus k cu timpul o sa treaca,dar ce am tot citit pe anumite site-uri,am inteles k cu timpul dioptriile cresc si nu scad.As dori si eu un raspuns.Multumesc.!

Consultant Optica spune
19-04-2011
08:10 am

Luand in considerare doar dioptriile mentionate de dvs este posibil sa purtati lentile de contact. Este necesar sa efectuati un consult oftalmologic pentru prescrierea lor (dioptriile pot fi diferite fata de o reteta pentru ochelari) in cadrul caruia veti putea incerca mai multe categorii de lentile pentru a vedea care sunt acelea care vi se potrivesc cel mai bine (dimensiuni, raza de curbura, tip de lentile, etc). Conform tendintelor actuale care iau in calcul confortul, modul de intretinere, aparitia unor eventuale infectii, etc., se recomanda purtarea lentilelor de contact cu o frecventa de inlocuire cat mai mare.
Pentru deproteinizarea enzimatica urmariti explicatiile de care aveti nevoie accesand link-ul: http://www.optica-vista.ro/accesorii-lentile-de-contact/trizyme_37/.





Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: ochelari de soare polarizati, 2024, 2023, , cel, obst, ochelari de soare, ??????, Proclear, Ochelari de soare polarizati, Ochelari de vedere, ????, ?????????, Ochelari de soare, lentile de contact, Givenchy, ochelari de vedere, ????????, anaf, Ca, 12, Ochelari de soare Polaroid, ???????, eu, A, ANAF


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.