optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Protejati-va ochii zi de zi cu lentilele pentru ochelari Crizal Forte UV

Blog Optica Vista



IUL
22

Protejati-va ochii zi de zi cu lentilele pentru ochelari Crizal Forte UV

1 comentarii

Lentilele pentru ochelari Crizal forte UVRazele UV reprezinta un pericol major pentru ochi

Peste 96% din populatia tarii stie ca expunerea la radiatiile UV poate provoca leziuni ale pielii. La nivel guvernamental si economic, s-au facut mari eforturi pentru transmiterea acestui mesaj.

Cu toate acestea, daca intrebati aceste persoane daca inteleg ca expunerea la radiatiile UV provoaca leziuni ale ochilor, putini vor sti acest lucru. Numai 6% din populatie intelege necesitatea protejarii ochilor impotriva acestor radiatii nocive.

Conform statisticilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, prinicipalele cauze ale pierderii vederii, in tarile dezvoltate si in cele in curs de dezvoltare, sunt legate de radiatiile UV. Peste 25% din cazurile de cataracta sunt provocate direct de expunerea la radiatiile solare UV, iar printre factorii care contribuie la degenerescenta maculara legata de varsta se afla si expunerea la radiatii UV si la lumina albastra. Toate acestea sunt rezultatul expunerii indelungate, ceea ce inseamna ca trebuie sa incepem sa ne protejam, de la o varsta frageda.

 

De altfel, copiii se joaca foarte mult in aer liber ceea ce conduce ca 80% din radiatiile UV la care se expun de-a lungul vietii, sa se produca inaintea varstei de 18 ani.

 

Razele UV afecteaza ochii timp de 365 de zile pe an

Toata lumea stie ca razele UV sunt foarte daunatoare in zilele insorite, desi ele ne afecteaza ochii timp de 365 zile pe an, chiar si cand afara e innorat. Cand nu ne aflam sub bataia directa a soarelui, ne supunem la o expunere la UV de peste 40%.

 

Ultra-protectie impotriva ultra-violetelor


Essilor Crizal Forte UV 1Toate lentilele incolore reduc cu 95% pana la 100% razele UV care vin din fata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essilor Crizal Forte UV 2

Lentilele cu antireflex obisnuite reflecta spre ochi o cantitate mare de UV care vin din spate. Calculele arata ca aceste radiatii reflectate din spate insumeaza intre 10 si 50% din expunerea totala.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essilor Crizal Forte UV 3Noua lentila Crizal Forte UV ridica protectia UV la un nou nivel, protejand si de reflexiile UV de pe suprafata concava a lentilei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Essilor Romania

 



Comentarii (1)



EEnTulPvNT spune
08-05-2016
03:47 am

comentou em 29 de janeiro de 2009 às 14:25. Oi Caacnilr!Aoho que não chega a durar tanto (4 anos), mas se vc tiver cuidado com ele, do tipo guardar em local arejado, só passar o dedo beeem limpinho e tudo mais, ele dura alguns anos sim. Mas ó: se mudar de cor e cheiro, joga fora!Beijos!




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: Ochelari de soare, lentile de contact, Ochelari de soare polarizati, ochelari de soare, , 2023, 2024, Givenchy, ochelari de vedere, ????????, Ochelari de vedere, anaf, Ca, 12, Ochelari de soare Polaroid, ??????, ???????, eu, A, ANAF, m, sunglasses, lentile de contact colorate, ?????????, ochelari de soare polarizati, limb, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.