optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » De ce ochelarii de soare Polaroid?

Blog Optica Vista



IUN
19

De ce ochelarii de soare Polaroid?

4 comentarii

Ochelari de soare Polaroid

Scopul acestui articol este de a raspunde la o intrebare pe care ne-ati adresat-o frecvent: care este diferenta intre o pereche de ochelari de soare ce pot fi gasiti in supermarket la preturi ridicol de mici si ochelarii de soare pe care ii comercializeaza Optica Vista?

Am ales ca subiect de discutie ochelarii de soare Polaroid pentru ca sunt accesibili avand un raport calitate/pret deosebit de avantajos si va stau la dispozitie intr-o gama larga de modele, fiind in permanenta in pas cu moda. Si, inca un beneficiu: toate modelele de ochelari de soare Polaroid au lentila polarizata!

 

Ochelarii de soare polaroid blocheaza reflexia

Ochelarii de soare Polaroid au lentile polarizate ce blocheaza in proportie de 100% reflexia.


Reflexia, este de fapt lumina soarelui reflectata orizontal de pe numeroasele suprafete plane existente cum ar fi: nisipul, apa, zapada sau asfaltul producandu-se o lumina puternica, „orbitoare”. Acest efect reduce vizibilitatea, poate crea o senzatie de disconfort sau chiar va poate pune in pericol cand sunteti la volan, pe bicicleta, la ski sau doar faceti plaja.

Condusul autovehiculelor este mai sigur daca utilizati ochelari de soare cu lentila polarizata deoarece atunci cand conducatorii auto vad clar, reactioneaza mult mai bine si mai repede raportat la orice eveniment din trafic.

Nu toti ochelarii de soare protejeaza la fel ochii, unii doar inchid la culoare imaginea; ochelarii de soare cu lentila polarizata blocheaza reflexia si pot fi purtati pe parcursul intregii zile pentru a va bucura de ceea ce faceti in conditii de maxima siguranta si confort.

 

Filtru UV400

Ochelarii de soare Polaroid au filtru UV400 ce ofera protectie 100% impotriva     razelor UVA, UVB si UVC.


Nu doar pielea trebuie protejata impotriva radiatiilor ultraviolete ci si ochiul. Personele care petrec mult timp in aer liber sunt predispuse la afectiuni ale ochiului cum ar fi: pterigionul, cataracta sau degenerescenta maculara.

Ochelarii de soare Polaroid au depasit toate standardele internationale de siguranta in ceea ce priveste protectia la UV, claritate optica si eficienta polarizarii. Mai mult, lentilele ochelarilor Polaroid sunt rezistente la zgariere si absorb socurile pentru o siguranta in plus a ochilor. Ochelarii de soare Polaroid ofera protectie totala, fara compromisuri!

 

Ochelarii de soare Polaroid reduc oboseala oculara.

Ochelarii de soare Polaroid reduc oboseala oculara.

 

 

Majoritatea lentilelor ochelarilor de soare sunt curbate: unele mai putin, altele mai mult. Nu este dificila confectionarea lentilelor curbate, adevarata provocare o reprezinta confectionarea ochelarilor de soare cu lentile curbate care pastreaza claritatea optica.

 

Tehnologia vacuum forming - lentile cu o grosime uniforma care distorsioneaza vederea. Lentilele traditionale sunt confectionate utilizand tehnologia “vaccum forming” pentru a curba lentilele. Rezultatul: lentile curbate care modifica perceptia marimilor, formelor si a distantelor. Aceste distorsiuni sunt subtile si de multe ori purtatorul ochelarilor nici nu realizeaza ca lucrurile in realitate nu sunt tocmai la fel cum sunt vazute. Deoarece ochiul este fortat sa compenseze performanta optica slaba a lentilei exista riscul aparitiei sindromului de oboseala oculara atunci cand folositi ochelari de soare de proasta calitate.

 

Tehnologia Thermofusion – lentile subtiate spre margine pentru o vedere perfecta.Polaroid a dezvoltat o tehnologie noua de fabricare a lentilelor care ofera o vedere clara, reala, fara a modifica formele si fara a produce efecte adverse. Se numeste Thermofusion Technology. Aceasta tehnologie creaza lentile perfecte din punct de vedere optic ce permit ochiului si purtatorului sa se relaxeze.

 

 

 

Ochelarii de soare Polaroid asigura perceperea cu acuratete a culorilor.

Ochelarii de soare Polaroid asigura perceperea cu acuratete a culorilor.

 

 

Reflexia distorsioneaza perceptia culorilor. Tehnologia Thermofusion blocheaza reflexia permitand doar luminii utile sa patrunda in ochi. Rezultatul: o vedere perfecta cu o perceptie a culorilor imbunatatita. 

 

Ochelarii de soare Polaroid asigura o acuitate vizuala superioara prin imbunatatirea contrastului.

Ochelarii de soare Polaroid asigura o acuitate vizuala superioara prin imbunatatirea contrastului.

 

Reflexia perturba claritatea vederii. Tehnologia Thermofusion blocheaza reflexia permitand doar luminii utile sa patrunda in ochi. Rezultatul: o vedere perfecta cu o mai buna perceptie a detaliilor.

 

 

 




Comentarii (4)



Zp6vBpx5AF spune
08-05-2016
04:01 am

When nail varnish says ‘dries in a minute’ I just think ‘dries slightly quicker than other nail vaB#&shesin8217;.rarry M is very good! Touch-dry very quickly and lasts better than most. Good range of colours too, there are some really unusual ones. Lovely post.Florrie x

keresztes.claudiu spune
22-03-2015
08:35 pm

Daca se poate am si eu o antrebare referitor la lentile poliarizate am o pereche de ochelari dar nu sant poliarizati se poate face lentilele separat pentru ei? Sau se poate poliariza lentilele originale? Pentru ca doresc sa tin rama la ochelari va multumesc si va-s ramane recunoscator daca puteti sa-mi trimiteti un mail cu un raspuns va doresc o seara placuta

adriana esmeraldita spune
08-05-2014
12:38 pm

Mie imi plac mai mult <a href="http://www.okazii.ro/cautare/ochelari+de+soare+ray+ban.html" title="ochelari Ray ban">ochelarii</a> ochelarii de soare Ray Ban, imi place mai mult design-ul lor si mi se potrivesc mai multe modele. Am avut si noroc sa-i gasesc la un pret foarte bun.

Gabriela Cretu spune
14-02-2014
12:54 pm

Buna ziua, Ma intereseaza ochelarii de soare Polaroid F8305B , cod de referinta al culorii 09Q7L, varianta brown. Daca ii aveti sau ii puteti aduce si cat costa? Multumesc frumos!




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , 2023, Vivo, look, prada, miraflex, 9, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.