optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » OptiFree RepleniSH: Stiinta confortului!

Blog Optica Vista



NOI
28

OptiFree RepleniSH: Stiinta confortului!

4 comentarii

Alcon OptiFree RepleniSHDe curand, in Romania este disponibila solutia multifunctionala OptiFree RepleniSH produsa de catre compania Alcon. Solutia OptiFree RepleniSH poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact moi, insa a fost special conceputa pentru intretinerea lentilelor de contact din silicon-hidrogel.

 

OptiFree RepleniSH curata, clateste si dezinfecteaza lentilele de contact indepartand proteinele pe care ochii le produc in mod natural, indeparteaza orice particula de praf, murdarie sau machiaj de pe lentilele de contact. Cu cat lentilele sunt purtate o perioada mai lunga de timp cu atat depozitele ce contin proteine sunt mai frecvente. Utilizata zilnic solutia OptiFree RepleniSH va indeparta depozitele proteice si va preveni formarea lor in viitor lasand lentilele de contact proaspete si confortabile la purtat.

OptiFree RepleniSH

Se considera ca timpul mediu de purtare a lentilelor de contact este de 13 ore pe zi, de aceea OptiFree RepleniSH a fost conceputa pentru a mentine gradul optim de hidratare a lentilei de contact timp de 14 ore, prin utilizarea sistemului de reconditionare TearGlyde.

 

TearGlyde reconditioneaza suprafata lentilei de contact in timpul in care aceasta se afla in caseta de pastrare, pentru a mentine lentila de contact hidratata o perioada mai lunga de timp cand este purtata. Se recomanda depozitarea lentilelor de contact in solutia OptiFree RepleniSH pe intreg parcursul noptii sau pentru cel putin 6 ore. Datorita sistemului de reconditionare TearGlyde lentila de contact este mult mai confortabila pe toata durata de purtare, chiar si la sfarsitul zilei, vederea este mai clara si s-a redus considerabil roseata oculara asociata purtarii lentilelor de contact.

 

In plus, OptiFree RepleniSH contine un dublu sistem de dezinfectie (Polyquad si Aldox) eficient atat impotriva bacteriilor cat si impotriva fungilor, sistem ce protejeaza ochii pe intreaga perioada de purtare a lentilelor de contact. OptiFree RepleniSH a fost testata si s-a dovedit eficienta impotriva Acanthamoeba.

 

Solutia multifunctionala OptiFree RepleniSH este disponibila in flacoane de plastic de 300 ml si 120 ml.

 

 

 

Cei care au citit acest articol au fost interesati si de:

 



Comentarii (4)



2lEsStBLJ spune
08-05-2016
10:38 pm

I saw it as that initially - indeed, that was one of the things I loved about the opening tableaux, which remninded me, in part, of the 1960s Batman TV show. But I felt it just didn't work after that. It was, I thought, too slavish to the comic to serve as a deottscrucnion of anything else. http://xndqmzi.com [url=http://llfxpimi.com]llfxpimi[/url] [link=http://gibauznt.com]gibauznt[/link]

8sHcXl4eZ spune
08-05-2016
05:02 am

Such a great article it was which While this comes as no surprise to those of us engaged in monitoring the tax dodging industry and their clients, the sheer scale and cost to ordinary people is mingb-ogglind. In which the Dirty Thirty reported subsidiaries in offshore tax havens like the Cayman Islands. Thanks for sharing this article.

GqyPaBRcZPDiTwEx spune
05-02-2013
12:21 pm

3ntO0n <a href="http://iwtnjihkjhyw.com/">iwtnjihkjhyw</a>

gAAbSBGiWF spune
03-02-2013
05:51 pm

Tea-i gandit sa-ti faci opiratee permanenta de corectare a miopiei. Se face cu laser, nu am idee cat costa acum (eu am dat 800 euro in urma cu 4 ani), este perfectly safe, mi-a redus miopia de la -3 la ambii ochi, la 0. A fost ceva de genul, azi intram cu ochelari in cabinet, in 2 ore ieseam cu bandaje pe ochi, iar peste alte doua zile, vedeam perfect cu ochii mei. Iar cand zic perfect, zic ca vedeam mai bine decat am vazut vreodata in viata mea. Stateam pe balcon si admiram chilotii de pe sarmele unora din blocul de vizavi la distanta de 500 de metri. Dupa aceasta opiratee (pe care nici nu o simti, este absolut fara nici un pic de durere) ti se modifica fizionomia, campul vizual si perspectiva asupra vietii.




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , 2023, Vivo, look, prada, miraflex, 9, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.