optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Lentilele din Policarbonat sau Trivex: rezistente ca un scut!

Blog Optica Vista



NOI
09

Lentilele din Policarbonat sau Trivex: rezistente ca un scut!

7 comentarii

Lentilele din policarbonat sau trivex sunt lentile speciale cu indice de refractie mare care ofera o rezistenta mare la impact. Aceste lentile sunt de pana la 10 ori mai rezistente la impact decit lentilele de plastic obisnuite, facind din ele alegerea ideala pentru ochelarii de vedere pentru copii, ochelarii de protectie, si pentru orice persoana  cu un stil de viata activ si care doreste lentile mai subtiri, mai usoare, mai sigure.

 

Lentilele din policarbonat au un indice de refractie de 1,59 ceea ce le face cu pana la 20%-25% mai subtiri decat lentilele de plastic obisnuite. Sunt deasemenea cu pana la 30% mai usoare decat lentilele de plastic obisnuite, facind din ele o alegere excelenta pentru cei sensibili la greutatea ochelarilor pe care ii poarta.

 

Lentilele din trivex pot fi usor mai groase decit cele din policarbonat dar ofera o rezistenta asemanatoare la impact si, la fel ca si lentilele din policarbonat, blocheaza in proportie de 100% radiatiile ultraviolete.



Comentarii (7)



InAm5UDw spune
08-05-2016
04:19 am

Jacques C (16:12), les réactions des lecteurs du Monde fr. montrent qu’ils ont rectifié d&ueÃro;sux-mqªme. Ce n’est plus la peine de rédiger des articles, il suffit de mettre en route la machine et roulez, les lecteurs complètent, précisent, corrigent .Mais, sur le principe vous avez raison, pour lire à la terrasse d’un bistrot en buvant un demi c’est moins commode .

girbovan daniela spune
22-03-2016
08:53 am

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti :am dioptrii mari adica -11 si -13 ultimele doua perechi de ochelari au fost cu lentil de plastic nu au rezistat nici macar 2 ani ,s-u zgariat foarte repede desi I-am intretinut correct .iNTREBAREA ESTE CE LENTILE SA FOLOSESC?

marius spune
31-05-2013
05:08 pm

Buna seara, Doresc o oferta pt. lentile hoya ,progresive, heliomate distanta 2,50 x aproape 4,50. multumesc

B.A. spune
18-03-2013
07:35 am

Pt. Manaila Florentin Incercati lentile NuPOLAR sau lentile Xtractiv de la Trasitions.

Manaila Florentin spune
12-03-2013
05:22 pm

Buna ziua,as dori daca se pot face ochelari cu lentila polaroid dar cu dioptrii.eu din cauza ca port ochelari pentru miopie nu pot purta ochelari de soare si desi am lentile helio,acestea nu se inchid in masina.nu doresc doar ochelari cu tenta(lentile fumurii) ci ochelari care sa fie purtati ca cei de soare.multumesc.

elena spune
06-09-2012
10:43 am

Buna ziua!Doresc sa stiu ce calitati are rama titan,ce-mi recomandati, lentile heliomat cu antireflex sau numai antireflex,Essilor sau Hoya?

Socaciu Nicoleta spune
06-09-2011
11:21 pm

Buna ziua as dori sa va intreb ce mi-ati putea recomanda daca ar fi sa aleg intre o rama de ochelari simpla sau o rama din titana sau semi titan si ce diferenta este intre acestea si intre o lentila simpla si ceea din policarbon . Va multumesc




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , Givenchy, ochelari de vedere, ????????, Ochelari de vedere, 2023, anaf, Ca, 12, Ochelari de soare Polaroid, ??????, ???????, eu, A, ANAF, m, sunglasses, lentile de contact colorate, ?????????, ochelari de soare polarizati, limb, miraflex, Ochelari de soare, IOM


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.